Eğitim Bakanı Ranoj Pegu Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Teknik Eğitim Müdürlüğü (DTE) Assam’ın 2023 Politeknik Giriş Sınavı (PAT) için giriş kartlarını 5 Haziran’da vereceğini söyledi.
Assam PAT 2023 onay kartı 5 Haziran’da, diyor Ranoj Pegu eyalet eğitim bakanı (temsili resim) (Unsplash)
DTE Assam ekteki duyuruda, adayların başvuru numaralarını veya cep telefonu numaralarını ve doğum tarihlerini girerek dte.assam.gov.in adresinden giriş kartlarını indirebileceklerini bildirdi.
Giriş sınavı, 18 Haziran’da ülke genelindeki sınav merkezlerinde yapılacak.
Assam PAT 2023 Giriş Kartı Nasıl İndirilir
Kabul kartlarını indiremeyen adaylar, DTE Assam web sitesinde bulunan yardım masasıyla iletişime geçebilirler.
Assam PAT 2023 onay kartı 5 Haziran’da, diyor Ranoj Pegu eyalet eğitim bakanı (temsili resim) (Unsplash)
DTE Assam ekteki duyuruda, adayların başvuru numaralarını veya cep telefonu numaralarını ve doğum tarihlerini girerek dte.assam.gov.in adresinden giriş kartlarını indirebileceklerini bildirdi.
Giriş sınavı, 18 Haziran’da ülke genelindeki sınav merkezlerinde yapılacak.
Assam PAT 2023 Giriş Kartı Nasıl İndirilir
- dte.assam.gov.in adresine gidin.
- PAT 2023’ü tıklayın.
- Başvuru sahibinin oturum açma sayfasına gidin.
- Başvuru numaranızı veya telefon numaranızı ve doğum tarihinizi veya doğum tarihinizi girin.
- Oturum açın ve Bileti İndir’e tıklayın.
- Biletiniz oluşturulacaktır.
- Giriş biletini kontrol edin ve indirin.
Kabul kartlarını indiremeyen adaylar, DTE Assam web sitesinde bulunan yardım masasıyla iletişime geçebilirler.