Ulusal Test Ajansı (NTA), CSIR UGC NET 2023 sınav şehir programını yayınladı. Sınava katılan adaylar CSIR UGC NET şehir fişi 2023’ü csirnet.nta.ac.in adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler. CSIR UGC NET 2023 sınavının 26, 27 ve 28 Aralık 2023 tarihlerinde yapılması planlanıyor.
NTA, CSIR UGC NET 2023 sınav şehir fişini yayınladı
Hayat bilgisi sınavı 26 Aralık’ta sabah 9’dan akşam 12’ye ve öğleden sonra 3’ten akşam 6’ya kadar iki vardiya halinde gerçekleştirilecek. Kimya Bilimleri, Yer, Atmosfer, Okyanus ve Gezegen Bilimleri ile Fizik Bilimleri sınavları 27 Aralık’ta 09.00-12.00 ve 15.00-18.00 olmak üzere iki vardiya halinde gerçekleştirilecek.
Matematik sınavı 28 Aralık’ta sabah 9’dan akşam 12’ye kadar yapılacak.
Adayların giriş kartını indirmek için aşağıda belirtilen adımları takip etmeleri gerekmektedir.
CSIR UGC NET’in resmi web sitesini csirnet.nta.ac.in adresinden ziyaret edin.
Ana sayfada bulunan CSIR UGC NET 2023 sınavı için şehir detayları bağlantısına tıklayın.
Gerekli ayrıntıları girin ve “Gönder”e tıklayın.
İleride başvurmak üzere bunun bir kopyasını saklayın.
Herhangi bir adayın sınava ilişkin Sınav Şehri Tanıtım Fişini indirme/doğrulama konusunda herhangi bir zorlukla karşılaşması durumunda, adaylar 011-40759000/011-6922770 numaralı telefondan NTA Yardım Masası ile iletişime geçebilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilir.
NTA, CSIR UGC NET 2023 sınav şehir fişini yayınladı
Hayat bilgisi sınavı 26 Aralık’ta sabah 9’dan akşam 12’ye ve öğleden sonra 3’ten akşam 6’ya kadar iki vardiya halinde gerçekleştirilecek. Kimya Bilimleri, Yer, Atmosfer, Okyanus ve Gezegen Bilimleri ile Fizik Bilimleri sınavları 27 Aralık’ta 09.00-12.00 ve 15.00-18.00 olmak üzere iki vardiya halinde gerçekleştirilecek.
Matematik sınavı 28 Aralık’ta sabah 9’dan akşam 12’ye kadar yapılacak.
Adayların giriş kartını indirmek için aşağıda belirtilen adımları takip etmeleri gerekmektedir.
CSIR UGC NET’in resmi web sitesini csirnet.nta.ac.in adresinden ziyaret edin.
Ana sayfada bulunan CSIR UGC NET 2023 sınavı için şehir detayları bağlantısına tıklayın.
Gerekli ayrıntıları girin ve “Gönder”e tıklayın.
İleride başvurmak üzere bunun bir kopyasını saklayın.
Herhangi bir adayın sınava ilişkin Sınav Şehri Tanıtım Fişini indirme/doğrulama konusunda herhangi bir zorlukla karşılaşması durumunda, adaylar 011-40759000/011-6922770 numaralı telefondan NTA Yardım Masası ile iletişime geçebilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilir.