Grup 3 için TSPSC Salon Bileti tspsc.gov.in adresinde yayınlandı, Giriş Biletlerini İndirmek için Doğrudan Bağlantı | Rekabetçi sınavlar

10 Kasım 2024 12:17 IST

Adaylar TSPSC Grup 3 salon giriş kartlarını Komisyonun web sitesi tspsc.gov.in'den indirebilirler.

Telangana Kamu Hizmeti Komisyonu (TSPSC), Grup 3 hizmetleri işe alım sınavı için salon biletlerini veya giriş kartlarını yayınladı. Adaylar TSPSC Grup 3 salon giriş kartlarını Komisyonun web sitesi tspsc.gov.in'den indirebilirler. Doğrudan bağlantı ve daha fazla ayrıntıyı aşağıda bulabilirsiniz.

TSPSC Grup 3 Salon Bileti tspsc.gov.in adresinde yayınlandı, Doğrudan Bağlantı (Resmi Web Sitesinin Ekran Görüntüsü)

TSPSC Grup 3 Salon Bileti Direkt Bağlantı

Salon biletini indirmek için adayların TSPSC kimlik numarası ve doğum tarihini belirtmeleri gerekmektedir.

TSPSC Grup 3 sınavının 17 ve 18 Kasım'da yapılması planlanıyor. Üç oturum olacak. İlk oturumda ilk ders 10.00-12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. İkinci oturumda, Kağıt 2 adayları öğleden sonra 3:00'ten 17:30'a kadar görünürler. Üçüncü katılım için adaylar 18 Kasım'da saat 10.00'dan 12.30'a kadar ortaya çıkacak.

Bilet indirme linki 17 Kasım'a kadar aktif kalacaktır.

Adaylar sabah oturumu için saat 08.30'dan, öğleden sonraki oturum için ise 13.30'dan itibaren sınav merkezine girebileceklerdir.

Sınav merkezinin kapıları sabah ve öğleden sonra oturumları için sırasıyla sabah 9.30 ve öğleden sonra 14.30'da kapanacaktır.

Komisyon, kapılar kapatıldıktan sonra hiçbir adayın sınav merkezine girmesine izin verilmeyeceğini söyledi.

Aday, sınavın ilk oturumunda kullanılan, indirilen salon biletinin kopyasının sonraki oturumlarda da kullanılmasını sağlamak zorundadır.

Adaylara, son seçim süreci tamamlanana kadar tüm oturumlara ait giriş kartlarını ve soru kağıtlarını saklamaları talimatı verildi. Gerekirse bunu sağlamanız gerekir. Komisyon, daha sonra ikinci salon bileti verilmeyeceğini söyledi.

Teknik yardım için adaylar 040-23542185 veya 040-23542187 numaralı telefondan Komisyonun yardım masasıyla iletişime geçebilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilir.

Yardım masaları tüm iş günlerinde 10:30 – 13:00 ve 13:30 – 17:00 saatleri arasında açıktır.

Hakkında en son haberleri alın…

Daha fazlasını gör