Gujarat Orta ve Yüksek Orta Öğretim Kurulu (GSHSEB), Gujarat Ortak Giriş Testi (GUJCET) 2024 sınav tarihini revize etti. GUJCET 2024 sınavı 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacaktır. Adaylar detaylı duyuruyu www.gsebeservice.com resmi internet sitesinden kontrol edebilirler.
GUJCET 2024 sınavının tarihi CBSE kurul sınavı nedeniyle değiştirildi
Daha önce GUJCET 2024 sınavının 2 Nisan 2024’te yapılması planlanıyordu.
Facebook’ta HT Channel’daki son dakika haberleri ile güncel kalın. Şimdi Katıl
“CBSE kurul sınavı bu tarihte yapılacağından GUJCET 2024 sınavı 02.04.2024 yerine 31.03.2024 Pazar günü yapılacaktır. Resmi web sitesinde, bunun okul müdürleri/vasileri, öğrenciler ve tüm paydaşlar tarafından dikkate alınması gerekir” denildi.
Ayrıntılara göz atın Buraya not edin
GUJCET 2024: Bildirimleri Nasıl Kontrol Edeceğinizi Öğrenin
Www.gseb.org adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfada kurul sınavına tıklayın
Daha sonra “GUJCET-2024 Sınav Tarihi Değişikliği Hakkında” seçeneğine tıklayınız.
Ekranda bir PDF görünecek
Kontrol edin ve ileride başvurmak üzere indirin.
GUJCET 2024 sınavı, yüksek ortaöğretim fen dersleri öğrencilerinin Derece Mühendislik ve Derece/Diploma Eczacılık derslerine kabulü için yapılacaktır.
GUJCET 2024 sınavının tarihi CBSE kurul sınavı nedeniyle değiştirildi
Daha önce GUJCET 2024 sınavının 2 Nisan 2024’te yapılması planlanıyordu.
Facebook’ta HT Channel’daki son dakika haberleri ile güncel kalın. Şimdi Katıl
“CBSE kurul sınavı bu tarihte yapılacağından GUJCET 2024 sınavı 02.04.2024 yerine 31.03.2024 Pazar günü yapılacaktır. Resmi web sitesinde, bunun okul müdürleri/vasileri, öğrenciler ve tüm paydaşlar tarafından dikkate alınması gerekir” denildi.
Ayrıntılara göz atın Buraya not edin
GUJCET 2024: Bildirimleri Nasıl Kontrol Edeceğinizi Öğrenin
Www.gseb.org adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfada kurul sınavına tıklayın
Daha sonra “GUJCET-2024 Sınav Tarihi Değişikliği Hakkında” seçeneğine tıklayınız.
Ekranda bir PDF görünecek
Kontrol edin ve ileride başvurmak üzere indirin.
GUJCET 2024 sınavı, yüksek ortaöğretim fen dersleri öğrencilerinin Derece Mühendislik ve Derece/Diploma Eczacılık derslerine kabulü için yapılacaktır.