Bankacılık Personel Seçme Enstitüsü (IBPS), denetimli serbestlik memurlarının işe alım sınavı için Sınav Öncesi Eğitim (PET) bağlantısını etkinleştirdi. Tesisi tercih edenler ibps.in adresindeki linkten kayıt olup faydalanabilirler.
IBPS PO 2023 Ön Sınav Eğitimi (PET) ibps.in’de başlıyor
Eğitim 17 Eylül’de sona erecek.
Deneme Memuru/Yönetici Stajyeri için Ortak İşe Alma Süreci (IBPS CRP PO/MT 2023) ön sınavı Eylül veya Ekim aylarında planlanacak ve çağrı mektupları veya giriş kartları bu ay yayınlanacak.
IBPS PO 2023’ün ayrıntılı programı giriş biletleriyle birlikte duyurulacaktır.
IBPS PO/MT 2023’ün bu işe alım kampanyası aracılığıyla, katılımcı bankalarda toplam 3049 denetimli serbestlik memuru pozisyonu doldurulacak.
Bu işe alım kampanyası kapsamında doldurulacak toplam boş kontenjan sayısı 3049’dur.
IBPS PO 2023 Ön Sınav Eğitimi (PET) ibps.in’de başlıyor
Eğitim 17 Eylül’de sona erecek.
Deneme Memuru/Yönetici Stajyeri için Ortak İşe Alma Süreci (IBPS CRP PO/MT 2023) ön sınavı Eylül veya Ekim aylarında planlanacak ve çağrı mektupları veya giriş kartları bu ay yayınlanacak.
IBPS PO 2023’ün ayrıntılı programı giriş biletleriyle birlikte duyurulacaktır.
IBPS PO/MT 2023’ün bu işe alım kampanyası aracılığıyla, katılımcı bankalarda toplam 3049 denetimli serbestlik memuru pozisyonu doldurulacak.
Bu işe alım kampanyası kapsamında doldurulacak toplam boş kontenjan sayısı 3049’dur.