Ulusal Test Kurumu (NTA), Kabul için Tüm Hindistan Giriş Sınavı için Şehir Bilgi Sayfasını yayınladı. [AIEEA]-PG ve Tüm Hindistan Rekabetçi Sınavları (AICE)- JRF/SRF(Ph.D)-2023. Adaylar belediye başvuru formunu icar.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler.
ICAR AIEEA PG, AICE Doktora Sınavı 2023: NTA, Şehir Bildirim Fişini Yayınladı
ICAR giriş sınavları [AIEEA (PG) & AICE-JRF/SRF(Ph.D)]-2023 9 Temmuz’da yapılacak. AIEEA (PG) sınavı 10:00 – 12:00 ve AICE-JRF/SRF (PhD) sınavı 14:30 – 16:30 saatleri arasında yapılır.
ICAR AIEEA PG, AICE Doktora sınavı 2023: Bir şehir bilgi fişinin nasıl indirileceğini öğrenin
icar.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfadaki şehir bilgileri bağlantısını tıklayın
Giriş bilgilerinizi girin
Şehir bilgi fişiniz ekranda belirecektir.
Çıktıyı indirin ve ileride başvurmak üzere yanınıza alın.
Bir aday, giriş sınavı için Sınav Şehri Tanıtım Fişini indirirken veya incelerken sorun yaşıyorsa, 011-40759000/011-69227700 numaralı telefondan NTA Yardım Masasını arayabilir veya e-posta gönderebilir.
burada bildirim
ICAR AIEEA PG, AICE Doktora Sınavı 2023: NTA, Şehir Bildirim Fişini Yayınladı
ICAR giriş sınavları [AIEEA (PG) & AICE-JRF/SRF(Ph.D)]-2023 9 Temmuz’da yapılacak. AIEEA (PG) sınavı 10:00 – 12:00 ve AICE-JRF/SRF (PhD) sınavı 14:30 – 16:30 saatleri arasında yapılır.
ICAR AIEEA PG, AICE Doktora sınavı 2023: Bir şehir bilgi fişinin nasıl indirileceğini öğrenin
icar.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfadaki şehir bilgileri bağlantısını tıklayın
Giriş bilgilerinizi girin
Şehir bilgi fişiniz ekranda belirecektir.
Çıktıyı indirin ve ileride başvurmak üzere yanınıza alın.
Bir aday, giriş sınavı için Sınav Şehri Tanıtım Fişini indirirken veya incelerken sorun yaşıyorsa, 011-40759000/011-69227700 numaralı telefondan NTA Yardım Masasını arayabilir veya e-posta gönderebilir.
burada bildirim