2023 Ortak Bütünleşik Yönetim Programı Kabul Testi (JIPMAT) ön cevap anahtarı bugün, 6 Haziran’da yayınlandı. Sınava giren adaylar ön cevap anahtarını jipmat.nta.ac.in adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler.
JIPMAT 2023 ön cevap anahtarı jipmat.nta.ac.in adresinde yayınlandı.
“Ulusal Test Kurumu, ön cevap anahtarlarını adayların itiraz etmesi için kayıtlı yanıtlarla birlikte anketle birlikte https://jipmat.nta.ac.in/ web sitesine yükledi. Cevap anahtarı sorgulama prosedürü (ekte olduğu gibi) kullanılabilir.
Yönetim Kabul Testinde Ortak Entegre Program (JIPMAT) 2023, NTA tarafından 28 Mayıs 2023 tarihinde ülke genelinde 78 şehirde uygulandı. Adayların ön cevap anahtarlarına itiraz etmeleri için 7 Haziran saat 23:30’a kadar süreleri var. Adaylar ödemek zorunda ₹Geri ödemesiz işlem ücreti olarak tartışmalı soru başına 200.
JIPMAT 2023 cevap anahtarını kontrol etmek için doğrudan bağlantı
JIPMAT 2023: Nasıl itiraz edileceğini bilmek
jipmat.nta.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfada, JIPMAT-2023 Cevap Anahtarı Sorgulama sekmesine tıklayın
Giriş bilgilerinizi girin
Gerekirse itiraz edin
JIPMAT 2023 ön cevap anahtarı jipmat.nta.ac.in adresinde yayınlandı.
“Ulusal Test Kurumu, ön cevap anahtarlarını adayların itiraz etmesi için kayıtlı yanıtlarla birlikte anketle birlikte https://jipmat.nta.ac.in/ web sitesine yükledi. Cevap anahtarı sorgulama prosedürü (ekte olduğu gibi) kullanılabilir.
Yönetim Kabul Testinde Ortak Entegre Program (JIPMAT) 2023, NTA tarafından 28 Mayıs 2023 tarihinde ülke genelinde 78 şehirde uygulandı. Adayların ön cevap anahtarlarına itiraz etmeleri için 7 Haziran saat 23:30’a kadar süreleri var. Adaylar ödemek zorunda ₹Geri ödemesiz işlem ücreti olarak tartışmalı soru başına 200.
JIPMAT 2023 cevap anahtarını kontrol etmek için doğrudan bağlantı
JIPMAT 2023: Nasıl itiraz edileceğini bilmek
jipmat.nta.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfada, JIPMAT-2023 Cevap Anahtarı Sorgulama sekmesine tıklayın
Giriş bilgilerinizi girin
Gerekirse itiraz edin