JIPMAT 2024: Yönetim giriş sınavı kayıtları bugün Exams.nta.ac.in adresinde sona eriyor, 12. Sınıf öğrencileri başvurabilir | Rekabetçi sınavlar

JIPMAT2024: Ulusal Test Ajansı (NTA), Yönetime Kabul Testinde Ortak Entegre Program (JIPMAT 2024) için çevrimiçi başvuru sürecini bugün, 28 Nisan'da kapatıyor. Hindistan Yönetim Enstitüsü (IIM) Bodh Gaya ve IIM Jammu'da beş yıllık Entegre Yönetim Programı (IPM) eğitimi almak isteyen adaylar, JIPMAT 2024 giriş sınavına Exams.nta.ac.in adresinden başvurabilirler.

JIPMAT 2024: Exams.nta.ac.in adresinde Yönetime Giriş Sınavı Kaydı Bugün Sona Eriyor (Temsili Resim) (Unsplash)

JIPMAT için daha önce son başvuru tarihi 21 Nisan'dı ve daha sonra 28 Nisan saat 21.50'ye uzatıldı. Sınav ücretini bugün saat 23.50'ye kadar yatırabilirsiniz.

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Başvuru formlarında değişiklik yapması gereken adaylar bunu 29 Nisan – 1 Mayıs (23:50) arasındaki düzeltme döneminde yapabilirler.

İşte resmi duyuru.

JIPMAT 2024'e başvurmak için adayların 2022 veya 2023'te Bilim/Sanat/Ticaret alanında 12. Sınıfı veya eşdeğerini geçmiş olmaları gerekir. 2024 yılında final sınavına girecek olanlar da başvuru yapabilecek. Ayrıca 2020 ve sonrasında 10. Sınıf final sınavını geçmiş olmaları gerekmektedir.

“IIM'lerin (Bodh Gaya ve Jammu) farklı kabul koşulları olabilir. JIPMAT 2024 bilgi bülteninde, adayların bunun için IIM Bodh Gaya ve IIM Jammu'nun web sitesine başvurmaları gerekmektedir” denildi.

JIPMAT 2024 kayıt ücreti: ₹Genel ve OBC NCL adayları için 2.000 ve ₹SC, ST, EWS, PwD ve transseksüel adaylar için 1.000. Hindistan dışında sınava katılan tüm adaylar için ücret: ₹10.000.

JIPMAT 2024 başvurusu için doğrudan bağlantı

NTA, adaylara sınavla ilgili en son güncellemeler için resmi web sitelerini (www.nta.ac.in ve https://exams.nta.ac.in/JIPMAT/) ziyaret etmeye devam etmelerini tavsiye etti.

Adaylar herhangi bir soru veya açıklama için 011 4075 9000 numaralı telefondan NTA Yardım Masasını arayabilir veya [email protected] adresinden ajansa yazabilirler.