Jammu ve Keşmir Hizmetleri Seçim Kurulu (JKSSB), Ressam (İnşaat Mühendisliği) görevi için planlanan yazılı sınava giriş kartını yayınladı. JKSSC 2023 Teknik Ressamlık sınavına katılan adaylar, giriş kartını jkssb.nic.in adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler.
JKSSB, Ressamlık (Hukuk) Sınavı 2023 Giriş Kartını Yayınladı, jkssb.nic.in(PTI) adresinden indirin
OMR tabanlı JKSSB yazılı sınavı 24 Eylül’de gerçekleştirilecek. Adaylar, kayıtlı e-posta kimliklerini ve doğum tarihlerini kullanarak giriş kartlarını web sitesinden indirebilirler.
“İndirmede zorluk yaşanması veya giriş kartıyla ilgili sorunlar olması durumunda, adaylar 0191-2461335 (Jammu)/0194-2435089 (Srinagar) numaralı telefondan JKSSB Yardım Masası ile iletişime geçebilir veya [email protected] adresinden JKSSB’ye yazabilir. Resmi duyuruda, “Yardım Masası yalnızca 17 Eylül 2023 ile 24 Eylül 2023 tarihleri arasında mesai saatlerinde aktif hale getirilecektir” deniyor.
JKSSB Ressamlık Sınavı 2023: Sınavın Nasıl Yapılacağını Bilin
JKSSB’nin jkssb.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfada 2023 Yılı 01 Sayılı Tebliğ’de İlan No. 005 ve 006”.
Giriş bilgilerinizi girin
Teknik ressamlık sınavı giriş kartınız ekranda görüntülenecektir.
Giriş biletini indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın.
JKSSB, Ressamlık (Hukuk) Sınavı 2023 Giriş Kartını Yayınladı, jkssb.nic.in(PTI) adresinden indirin
OMR tabanlı JKSSB yazılı sınavı 24 Eylül’de gerçekleştirilecek. Adaylar, kayıtlı e-posta kimliklerini ve doğum tarihlerini kullanarak giriş kartlarını web sitesinden indirebilirler.
“İndirmede zorluk yaşanması veya giriş kartıyla ilgili sorunlar olması durumunda, adaylar 0191-2461335 (Jammu)/0194-2435089 (Srinagar) numaralı telefondan JKSSB Yardım Masası ile iletişime geçebilir veya [email protected] adresinden JKSSB’ye yazabilir. Resmi duyuruda, “Yardım Masası yalnızca 17 Eylül 2023 ile 24 Eylül 2023 tarihleri arasında mesai saatlerinde aktif hale getirilecektir” deniyor.
JKSSB Ressamlık Sınavı 2023: Sınavın Nasıl Yapılacağını Bilin
JKSSB’nin jkssb.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfada 2023 Yılı 01 Sayılı Tebliğ’de İlan No. 005 ve 006”.
Giriş bilgilerinizi girin
Teknik ressamlık sınavı giriş kartınız ekranda görüntülenecektir.
Giriş biletini indirin ve ileride başvurmak üzere yazdırın.