Jammu ve Keşmir Hizmetleri Seçim Kurulu (JKSSB), 3 Ekim bugün Veri Giriş Operatörü pozisyonu için kabul kartını yayınladı. Adaylar DEO Sınavı 2023 giriş kartını jkssb.nic.in adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler. Adaylar, e-posta adresleri ve doğum tarihlerinin yer aldığı giriş kartlarını web sitesinden indirebilirler.
JKSSB, Veri Giriş Operatörlüğü için Giriş Kartını Yayımladı; 8 Ekim’deki sınav (PTI)
JKSSB, Veri Giriş Operatörü pozisyonu için yazılı sınavı 8 Ekim’de gerçekleştirecek.
JKSSC DEO Giriş Kartı 2023: Nasıl İndirileceğini Bilin
jkssb.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfada “OMR Sınav Veri Giriş Operatörü Giriş Kartları, Seçim Departmanı 04 Sayılı 2020 Tanıtım Duyurusunda İlan Edildi” linkine tıklayın.
Giriş bilgilerinizi girin, ör. B. E-posta kimliği ve doğum tarihi
JKSSB DEO giriş kartınız ekranda görüntülenecektir
İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Gelecekte başvurmak üzere çıktıyı yanınıza alın.
Adaylar, giriş kartlarını indirirken veya kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşırlarsa [email protected] adresinden JKSSB Yardım Masası ile iletişime geçmeli veya 0191-2461335 (Jammu) veya 0194-2435089 (Srinagar) numaralı telefonu aramalıdır. Yardım masasında 3 – 8 Ekim 2023 tarihleri arasında yalnızca mesai saatlerinde personel bulunacaktır.
JKSSB, Veri Giriş Operatörlüğü için Giriş Kartını Yayımladı; 8 Ekim’deki sınav (PTI)
JKSSB, Veri Giriş Operatörü pozisyonu için yazılı sınavı 8 Ekim’de gerçekleştirecek.
JKSSC DEO Giriş Kartı 2023: Nasıl İndirileceğini Bilin
jkssb.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfada “OMR Sınav Veri Giriş Operatörü Giriş Kartları, Seçim Departmanı 04 Sayılı 2020 Tanıtım Duyurusunda İlan Edildi” linkine tıklayın.
Giriş bilgilerinizi girin, ör. B. E-posta kimliği ve doğum tarihi
JKSSB DEO giriş kartınız ekranda görüntülenecektir
İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Gelecekte başvurmak üzere çıktıyı yanınıza alın.
Adaylar, giriş kartlarını indirirken veya kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşırlarsa [email protected] adresinden JKSSB Yardım Masası ile iletişime geçmeli veya 0191-2461335 (Jammu) veya 0194-2435089 (Srinagar) numaralı telefonu aramalıdır. Yardım masasında 3 – 8 Ekim 2023 tarihleri arasında yalnızca mesai saatlerinde personel bulunacaktır.