KEAM 2024 Deneme Testleri Yayınlandı, Sınav Tarihi ve Saati Yenilendi | Rekabetçi sınavlar

Giriş Sınavları Komiseri (CEE) Kerala, Mühendislik, Tarım ve Tıp Giriş Sınavı (KEAM 2024) için resmi deneme testlerini yayınladı. Giriş sınavına kayıt yaptıranlar, cee.kerala.gov.in adresindeki aday girişi aracılığıyla KEAM deneme sınavına/uygulama sınavına girebilirler. Direkt link aşağıda verilmiştir.

KEAM 2024: Sınav tarihleri revize edildi, deneme testi yayınlandı (cee.kerala.gov.in, ekran görüntüsü)

Daha önceki bir iletişimde CEE Kerala, KEAM 2024'ün tarih ve zamanlamasının revize edildiğini söyledi.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

KEAM 2024 artık mühendislik öğrencileri için 5-9 Haziran, eczacılık öğrencileri için ise 10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Mühendislik sınavları 14:00 – 17:00 saatleri arasında yapılır ve raporlama süresi 11:30 – 13:30 arasındadır. Eczane için test 15:30 – 17:00 saatleri arasında yapılır ve raporlama süresi 13:00 – 15:00 arasındadır.

Daha önce, mühendislik kursuna giriş sınavı 1 Haziran'dan 9'a, sabah 9'dan akşam 12'ye ve öğleden sonra 14:30'dan 17:30'a kadar planlanıyordu.

KEAM giriş kartı da revize edildi. Tüm adayların giriş kartlarını aday portalından indirmeleri gerekmektedir.

KEAM 2024 Aday Portalı: Revize edilmiş giriş kartını indirin ve deneme sınavına girin

Sınav ertelenmesine ilişkin duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

KEAM sınavına ilişkin yardım için adaylar 0471-2525300, 2332120 ve 2338487 numaralı yardım hattını arayabilirler.

Revize edilmiş KEAM giriş kartı nasıl indirilir ve deneme sınavına nasıl girilir?

1. Cee.kerala.gov.in adresine ve ardından KEAM sayfasına gidin.
  2. Aday portalına gidin.
  3. Başvuru numaranızı ve şifrenizi girin ve gösterilen erişim kodunu girin.
  4. Daha sonra ayrıntıları gönderin.
  5. Revize edilmiş giriş kartını indirin veya verilen adımları izleyerek deneme sınavına girin.
KEAM hakkında daha fazla bilgi edinmek için adaylar CEE Kerala'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

Ünlü öğretim görevlileri tarafından geliştirilen ve çalışan profesyoneller için rol model görevi gören VIT'in MBA programıyla kariyerinizi geliştirin. Şimdi keşfedin!

Özel seçim ürünümüzle Hindistan'daki genel seçimlerin tüm hikayesini keşfedin! HT uygulamasıyla tüm içeriğe tamamen ücretsiz erişin. Şimdi İndirin!
Hindustan Times'tan final sınavları, rekabetçi sınavlar ve sınav sonuçlarıyla birlikte en son eğitim haberlerini alın. Ayrıca İstihdam Haberleri'nden en son iş güncellemelerini alın