Kerala SET Temmuz 2024 sınavına bugün giriş kartı; biletleri nereden ve nasıl indireceğinizi öğrenin | Rekabetçi sınavlar

Kerala SET Temmuz 2024 Giriş Kartı: LBS Bilim ve Teknoloji Merkezi, Kerala Eyaleti Uygunluk Testi (Kerala SET Temmuz 2024) için giriş kartlarını bugün, 17 Temmuz'da yayınlayacak. Adaylar yayınlandıktan sonra resmi web sitesinden indirebilirler: lbsedp.lbscentre.in/setjul24/

Kerala SET Giriş Kartı Bugün (Sembolik Resim) (Unsplash)

Sınavın 28 Temmuz'da yapılması planlanıyor. Adaylar giriş kartlarında sınav merkezleri, sınav teslim tarihi, raporlama tarihi ve sınav gününe ilişkin diğer önemli talimatlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olacaklardır.

Giriş kartını indirdikten sonra fotoğraf, isim, imza gibi kişisel bilgilerinizin doğru yazdırılıp yazdırılmadığını kontrol etmelisiniz. Hatalar meydana gelirse, bunları derhal yardım hattı numaralarından bildirmelisiniz.

Kerala SET Giriş Kartı 2024 Nasıl İndirilir

1. lbsedp.lbscentre.in/setjul24/ adresine gidin
  2. İndirme bölümünde verilen Temmuz 2024 SET sınavına ait giriş kartı bağlantısını giriniz.
  3. İstenen kimlik bilgilerini girin.
  4. Kerala SET giriş kartını gönderin ve indirin.
Ayrıca şunu okuyun: UPSC Mains Exam 2024: GS Sınavları için Konuya Özel Strateji, Geçmiş Sınavlardan Gelen Trendlerin Uzman Analizi

Kerala SET iki sınavdan oluşmakta ve her sınavın süresi 120 dakika veya iki saattir.

İlk sınav iki bölümden oluşur: Bölüm A veya Genel Bilgi ve Bölüm B veya Öğretme Yeteneği.

İkinci makale adayın lisansüstü düzeydeki uzmanlığını ele almaktadır. Aralarından seçim yapabileceğiniz 31 konu var.

Resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, ilk lisansüstü ve BEd öğrencileri Kerala SET sınavına giremezler.

Ayrıca adaylar geçici olarak sınava alınmakta ve geçme belgelerinin verilmesi belge doğrulamasına tabi tutulmaktadır.

Kerala SET ile ilgili soru ve yardım için adaylar [email protected] adresine e-posta gönderebilir veya 0471-2560311,312,313, 8547522369 (cep telefonu) ve 9400923669 (yalnızca WhatsApp) yardım hattı numaralarını arayabilir.