Ulusal Test Ajansı (NTA), Ulusal Otel İşletmeciliği Konseyi Ortak Giriş Sınavı (NCHM JEE-2024) için başvuru sürecini başlattı. Başvuru süreci 31 Mart'ta sona eriyor. İlgilenen adaylar, Exams.nta.ac.in adresindeki resmi web sitesi aracılığıyla çevrimiçi başvuru yapabilirler. Adaylar başvuru formundaki bilgileri 2-5 Nisan tarihleri arasında düzeltebilirler.
NTA, NCHM JEE-2024 başvuru sürecine başlıyor ve son tarih 31 Mart
Ulusal Otel İşletmeciliği Konseyi Ortak Giriş Sınavı (NCHM JEE-2024) 11 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Sınav sabah 9'dan akşam 12'ye kadar yapılıyor.
Kriket heyecanını daha önce hiç olmadığı gibi, yalnızca HT'de keşfedin. Şimdi keşfedin!
NCHM JEE 2024 başvurusu için doğrudan bağlantı
NCHM JEE 2024 için Uygunluk Kriterleri: Adayın, tanınmış bir eğitim otoritesinin derslerinden biri olarak İngilizce'nin de yer aldığı 10+2 ortaöğretim sınavı sistemini veya eşdeğer sınav sistemini geçmiş olması gerekir. Adayın İngilizce dersi (temel ders/seçmeli ders/fonksiyonel konu) için yetenek sınavını geçmiş olması gerekir.
NCHM JEE 2024 Başvuru Ücreti: Kayıt ücreti ₹Merkezi listeye göre Genel (UR) / OBC-(NCL) için 1000. Genel EWS adayları için başvuru ücreti: ₹700. Planlanmış Kast (SC) / Planlanmış Kabileler (ST) / PwD ve üçüncü cinsiyet adaylar için başvuru ücreti ₹450.
NCHM JEE 2024: Nasıl Başvurulacağını Bilin
Exams.nta.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfada “NCHM Kayıt/Giriş İçin Buraya Tıklayın” seçeneğine tıklayın
Kayıt olun ve başvuru formuna geçin
Kayıt ücretini ödeyin
Başvuru formunu gönderin
İleride başvurmak üzere bunun çıktısını saklayın.
Daha fazla ayrıntı için adaylar NCHM JEE 2024 bilgi bültenini buradan kontrol edebilirler.
NTA, NCHM JEE-2024 başvuru sürecine başlıyor ve son tarih 31 Mart
Ulusal Otel İşletmeciliği Konseyi Ortak Giriş Sınavı (NCHM JEE-2024) 11 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Sınav sabah 9'dan akşam 12'ye kadar yapılıyor.
Kriket heyecanını daha önce hiç olmadığı gibi, yalnızca HT'de keşfedin. Şimdi keşfedin!
NCHM JEE 2024 başvurusu için doğrudan bağlantı
NCHM JEE 2024 için Uygunluk Kriterleri: Adayın, tanınmış bir eğitim otoritesinin derslerinden biri olarak İngilizce'nin de yer aldığı 10+2 ortaöğretim sınavı sistemini veya eşdeğer sınav sistemini geçmiş olması gerekir. Adayın İngilizce dersi (temel ders/seçmeli ders/fonksiyonel konu) için yetenek sınavını geçmiş olması gerekir.
NCHM JEE 2024 Başvuru Ücreti: Kayıt ücreti ₹Merkezi listeye göre Genel (UR) / OBC-(NCL) için 1000. Genel EWS adayları için başvuru ücreti: ₹700. Planlanmış Kast (SC) / Planlanmış Kabileler (ST) / PwD ve üçüncü cinsiyet adaylar için başvuru ücreti ₹450.
NCHM JEE 2024: Nasıl Başvurulacağını Bilin
Exams.nta.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Ana sayfada “NCHM Kayıt/Giriş İçin Buraya Tıklayın” seçeneğine tıklayın
Kayıt olun ve başvuru formuna geçin
Kayıt ücretini ödeyin
Başvuru formunu gönderin
İleride başvurmak üzere bunun çıktısını saklayın.
Daha fazla ayrıntı için adaylar NCHM JEE 2024 bilgi bültenini buradan kontrol edebilirler.