NEET PG 2024 Canlı: Revize edilen sınav tarihi yakında duyurulacak, Dharmendra Pradhan

NEET PG sınav tarihinin yakında açıklanması bekleniyor (Manish/HT)

NEET PG 2024 canlı: Medyaya konuşan Hindistan Eğitim Bakanı Dharmendra Pradhan, revize edilen NEET PG sınav tarihlerinin Pazartesi veya Salı günü açıklanacağını söyledi. Daha önce, Sağlık ve Aile Refahı Bakanlığı (MoHFW) bir basın açıklamasında, Hindistan'da rekabetçi sınavların dürüstlüğüne karşı son zamanlarda ortaya çıkan iddialar nedeniyle NEET PG sınavının “ihtiyati tedbir” olarak ertelendiğini duyurmuştu.…Devamını oku

Daha sonra Hindistan Tabipler Birliği (IMA) temsilcileri, NEET PG adaylarına sınavın iptal edilmesinin ardından yaşanan zorlukları anlatmak için Ulusal Sınav Kurulu Başkanı ile bir araya geldi.

Dr. Hindistan Tabipler Birliği (IMA) Onursal Genel Sekreteri Anilkumar J. Nayak, NBE başkanını durum hakkında bilgilendirdi ve IMA'nın NEET PG tarihini en erken duyurma talebini dile getirdi. NBE'nin patronu Dr. IMA basın açıklamasında, Abhijat Sheth yeni sınav tarihlerinin yakında açıklanacağına dair güvence verdi.

NEET PG 2024 ile ilgili en son güncellemeler için canlı blogu takip edin.

Tüm güncellemeleri buradan takip edin:

29 Haziran 2024, 19:46 DIR-DİR

NEET PG 2024 Live: Giriş kartını nereden kontrol edebilirim?

NEET PG 2024 Canlı: Adaylar, giriş kartı yayınlandıktan sonra natboard.edu.in adresini kontrol edebilirler.

29 Haziran 2024, 19:12 DIR-DİR

NEET PG 2024 Canlı: HT Eğitim Portalında en son güncellemeleri bulun

NEET PG 2024 Live: HT'nin eğitim portalından en son güncellemeleri alın

29 Haziran 2024, 18:29 DIR-DİR

NEET PG 2024 Canlı: Sınav neden ertelendi?

NEET PG 2024 canlı: Sağlık ve Aile Refahı Bakanlığı (MoHFW), bir basın açıklamasında, NEET PG sınavının, ülkedeki rekabetçi sınavların bütünlüğüne yönelik son iddialar dikkate alınarak “ihtiyati tedbir” olarak ertelendiğini söyledi.

29 Haziran 2024, 17:58 DIR-DİR

NEET PG 2024 Live: Sınav salonuna getirilecek eşyalar

NEET PG 2024 canlı:

• Sınavla ilgili belgeler (giriş kartı, kimlik kartı vb.)
  • RPwD Yasası 2016 hükümlerine uygun olarak yazarlık işi/fazla mesai yaparken yetkili makam tarafından verilen PD sertifikası.
29 Haziran 2024, 17:21 DIR-DİR

NEET PG 2024 Canlı: Sınavı kim yapacak?

NEET PG 2024 Canlı: Bilgilendirme bültenine göre NEET-PG 2024, NBEMS tarafından yürütülecek. Adaylar, NBEMS'in rolünün NEET-PG'yi yürütmek, sonucu ilan etmek ve sonucu ilgili danışmanlık kurumuna iletmekle sınırlı olduğunu unutmamalıdır. NBEMS'nin PG koltukları konusunda danışmanlık yapma ve tahsis etme konusunda hiçbir rolü yoktur. Belgelerin doğrulanması ve adayların uygunluk değerlendirmesi, danışma/kabul süreci sırasında sorumlu kurum tarafından gerçekleştirilecektir.

29 Haziran 2024, 17:10 DIR-DİR

NEET PG 2024 Canlı: Sınav neden yapılıyor?

NEET PG 2024 Live: NEET-PG, Ulusal Tıp Komisyonu Yasası 2019'un IV. Bölümüyle birlikte okunan 61(2) Bölümü uyarınca çeşitli MD/MS ve PG diploma kurslarına kabul için tek giriş sınavı olan bir yetenek ve sıralama sınavıdır. Lisansüstü Tıp Eğitimi Yönetmeliği 2023 düzenlenmiştir.

MD/MS/PG diploma kurslarına kabul için eyalet veya kurumsal düzeyde başka hiçbir giriş sınavı geçerli değildir. Ülkedeki çeşitli üniversite/kurumlarda MD/MS/PG diploma kurslarına kabul için NEET-PG yeterliliğinin tamamlanması zorunludur. Resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme bültenine göre, Hindistan'da tıp kurslarına başvuran yabancı uyruklu kişiler için bile NEET PG zorunludur.

29 Haziran 2024, 17:00 DIR-DİR

NEET PG 2024 Canlı: Giriş Kartı Kontrol Web Sitesi

NEET PG 2024 Canlı: Adaylar, giriş kartı yayınlandıktan sonra natboard.edu.in adresini kontrol edebilirler.

29 Haziran 2024 16:51 DIR-DİR

NEET PG 2024 Canlı: HT Eğitim Portalında en son güncellemeleri bulun

NEET PG 2024 Live: HT'nin eğitim portalından en son güncellemeleri alın

29 Haziran 2024, 16:47 DIR-DİR

NEET PG 2024 canlı: IMA temsilcileri, sınavın iptal edilmesinin ardından NEET PG adaylarının karşılaştığı zorlukları tartışmak için NBE şefiyle bir araya geldi.

NEET PG 2024 canlı: Hindistan Tabipler Birliği (IMA), resmi bir basın açıklamasında temsilcilerin, sınavın iptal edilmesinin ardından NEET PG adaylarının karşılaştığı zorlukları tartışmak üzere Ulusal Sınav Kurulu Başkanı ile buluştuğunu söyledi.

Hikayeyi buradan okuyun: Yeni NEET PG sınav tarihleri yakında açıklanacak: NBE patronu IMA'ya söylüyor

29 Haziran 2024, 16:40 DIR-DİR

NEET PG 2024 Canlı: Sınav neden ertelendi?

NEET PG 2024 canlı: Sağlık ve Aile Refahı Bakanlığı (MoHFW), bir basın açıklamasında, NEET PG sınavının, ülkedeki rekabetçi sınavların bütünlüğüne yönelik son iddialar dikkate alınarak “ihtiyati tedbir” olarak ertelendiğini söyledi.

Hikayeyi buradan okuyun

29 Haziran 2024, 16:35 DIR-DİR

NEET PG 2024 Canlı: Birlik Eğitim Bakanı böyle söyledi

29 Haziran 2024, 16:29 DIR-DİR

NEET PG 2024 Canlı: Sınav tarihleri Pazartesi veya Salı günü açıklanacak

NEET PG 2024 canlı: Medyaya konuşan Hindistan Eğitim Bakanı Dharmendra Pradhan, revize edilen NEET PG sınav tarihlerinin Pazartesi veya Salı günü açıklanacağını söyledi.

29 Haziran 2024, 16:24 DIR-DİR

NEET PG 2024 Canlı: Revize edilen sınav tarihlerinin yakında açıklanması bekleniyor

NEET PG 2024 Canlı: Yetkililerin revize edilen sınav tarihlerini yakında duyurması bekleniyor