PESSAT Sonucu 2024: Puan kartları pessat.com resmi web sitesinde, indirmek için doğrudan bağlantı buradan | Rekabetçi sınavlar

Halkın Eğitim Derneği Scholastic Yetenek Testi (PESSAT) 2024 sonuçları bugün PES Üniversitesi tarafından açıklandı. Sınava katılan adaylar, PESSAT Sıralama Kartı 2024'ü pessat.com resmi web sitesinden görüntüleyebilir ve indirebilir.

PESSAT 2024 sonucu pessat.com'da açıklandı. Doğrudan bağlantıyla indirin.

Üniversite, sonuçların yanı sıra adayların başvuru numarası ve doğum tarihiyle birlikte indirebilecekleri PESSAT puan kartını da yayınladı.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

PESSAT Sonuç 2024 Puan Kartını indirmek için doğrudan bağlantı

PESSAT Sonuç 2024 Puan Kartını İndirme Adımları:

• Pessat.com adresindeki resmi PESSAT web sitesini ziyaret edin.
  • Ana sayfada bulunan “BTech PESSAT 2023 Sıralama Kartını İndir” bağlantısına tıklayın.
  • Giriş bilgilerinizi girin ve “Gönder”e tıklayın.
  • PESSAT 2024 puan kartını kontrol edin ve indirin.
  • İleride başvurmak üzere basılı bir kopyasını saklayın.
Nitelikli adaylar kabul danışmanlığı sürecine katılma hakkına sahiptir. İlk tur istişareler 25-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında başlayacak.

Bu arada adayların önemli ayrıntılar için PESSAT puan kartını kontrol etmeleri tavsiye edilir. Bu, aşağıdaki bilgileri içerir:

• Adayın ismi.
  • Rulo numarası.
  • Notları alın.
  • Yeterlilik durumu.
PESSAT 2024, üniversitenin sunduğu Teknoloji Lisansı (BTech) derslerine kabul edilmek isteyen öğrenciler için 20 Nisan – 12 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

VIT'in ünlü öğretim üyeleri tarafından geliştirilen ve çalışan profesyoneller için rol model olarak ortaya çıkan MBA programıyla kariyerinizi geliştirin. Şimdi keşfedin!

Özel seçim ürünümüzde Hindistan'daki genel seçimlerin tüm hikayesini keşfedin! HT uygulaması aracılığıyla tüm içeriğe tamamen ücretsiz erişin. Şimdi İndirin!
Hindustan Times'tan yönetim kurulu sınavları, rekabetçi sınavlar ve sınav sonuçlarının yanı sıra en son eğitim haberlerini alın. Ayrıca İstihdam Haberlerinden en son iş güncellemelerini alın