Rajasthan RSMSSB CET Lisansüstü Düzey Sınavı 2024: rsmssb.rajasthan.gov.in adresinde düzeltme penceresi açılıyor, buradan duyurun | Rekabetçi sınavlar

23 Eki 2024 13:44 IST

Rajasthan RSMSSB CET Lisansüstü Düzey Sınavı 2024 için düzeltme penceresi rsmssb.rajasthan.gov.in adresinde açılacaktır. Lütfen buradaki nota dikkat edin.

Rajasthan Personel Seçim Komisyonu, 23 Ekim 2024'teki Rajasthan RSMSSB CET Lisansüstü Düzey Sınavı 2024 başvuru formu için düzeltme penceresini açtı. Yazılı sınava katılan adaylar, RSMSSB'nin rsmssb.rajasthan.gov.in adresindeki resmi web sitesinden bilgilerini değiştirebilirler.

Rajasthan RSMSSB CET Lisansüstü Düzey Sınavı 2024: Düzeltme penceresi bugün açılıyor (rsmssb.gov.in)

Düzeltme penceresi bugün açıldı ve 1 Kasım 2024'te sona eriyor. Adayların, OTR sırasında girilen fotoğraflarında, imzalarında veya bilgilerinde herhangi bir değişiklik yapmasına izin verilmiyor. Bu bilgilerin dışında diğer bilgilerde görev süresi içerisinde değişiklik yapılabilir.

RSMSSB Rajasthan CET 12. Seviye Sınavı Bugün, Detaylar Burada

Eğitim yeterlilik bilgileri yalnızca bir kez değiştirilebilir. Eğitim niteliğini değiştirmek için adayın öncelikle OTR sitesindeki eğitim niteliğini değiştirmesi gerekir. Daha sonra çevrimiçi başvuruyu kullanarak eğitim niteliklerini değiştirebilirler.

Adaylar ayrıca kategori, özel kategori, alt kategori, medeni durum vb. bilgileri de değiştirebilmektedirler. OTR profilinde bu değişiklikleri yapmak için adayların ödeme yapması gerekir. ₹300/—bunun çevrimiçi yapılması gerekiyor.

Rajasthan RSMSSB CET Lisansüstü Düzey Sınavı 2024: Nasıl değişiklik yapılır?

OTR profilinde değişiklik yapmak için aşağıda listelenen adımları izleyin.

• RSMSSB'nin rsmssb.rajasthan.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.
  • Kayıt linkine tıklayın ve gerekli bilgileri girin.
  • Bitirdiğinizde OTR profiliniz görünecektir.
  • Detaylarda değişiklik yapın ve gerekli ücreti ödeyin.
  • Gönder'e tıklayın ve onay sayfasını indirin.
  • İleride başvurmak üzere bunun bir kopyasını saklayın.
RSMSSB, Ortak Uygunluk Testi (Lisansüstü Düzey) sınavını 25-28 Eylül 2024 tarihleri arasında tahsis edilen sınav merkezlerinde gerçekleştirdi.

Kayıt süreci 9 Ağustos'ta başladı ve 7 Eylül 2024'te sona erdi. Adaylar daha detaylı bilgi için RSMSSB'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Kariyerinizi geliştirin…

Daha fazlasını gör