TS EdCET Salonu Biletleri 2024: Resmi web sitesinde yayınlanan giriş bileti, doğrudan bağlantı ve buradan indirme adımları | Rekabetçi sınavlar

Telangana Eyaleti Yüksek Öğretim Kurulu TSCHE, TS EdCET 2024 salon biletlerini resmi internet sitesi edcet.tsche.ac.in üzerinden yayınladı. Sınava girecek adaylar, giriş belgelerini resmi web sitesinden indirebilirler.

TS EdCET Salonu Biletleri 2024: edcet.tsche.ac.in adresinde yayınlanan giriş biletleri. İndirmek için doğrudan bağlantı aşağıda verilmiştir.

TS EdCET 2024 salon biletlerini indirmek için adayların sicil numaralarını ve doğum tarihlerini girmeleri gerekmektedir.

Yalnızca HT Uygulamasından en son Hindistan Genel Seçim haberlerine özel erişim elde edin. Şimdi İndirin! Şimdi İndirin!

TS EdCET Salonu bileti 2024'ü indirmek için doğrudan bağlantı

TS EdCET 2024 Salon Biletini İndirme Adımları:

• Edcet.tsche.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.
  • Ana sayfada TS EdCET Salonu Bileti 2024 bağlantısına tıklayın.
  • Giriş bilgilerinizi (kayıt numarası ve doğum tarihi) girin ve “Gönder”e tıklayın.
  • TS EdCET 2024 giriş kartı ekranda görüntülenecektir.
  • Salon biletlerindeki tüm detayları dikkatlice kontrol edin.
  • Daha fazla referans için salon haritasının bir kopyasını indirin ve yazdırın.
Bu noktada şunu belirtmek gerekir ki adaylar için giriş sınavında alınacak minimum puan toplam puanın %25'idir (38 puana yuvarlanmıştır). SC/ST topluluklarına mensup adaylar için minimum puanlar %25'tir. Ancak Planlanmış Kastlar ve Planlanmış Kabileler kategorisine ait adayların sıralama listesine dahil edilebilmesi için herhangi bir minimum puan bulunmamaktadır. Adaylar, çevrimiçi sınav yoluyla TS Ed.CET-2024'te aldıkları puanlara göre başarı sırasına göre sıralanacaktır.

Ayrıca Okuyun: RBSE 12. Sonuç 2024: Rajasthan Sınıf 12 Kurul Sonuçları Yayınlandı, Sonuçları İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı Burada

TS EdCET 2024 23 Mayıs 2024'te gerçekleştirilecek. Sınav iki oturum halinde gerçekleştirilecek olup, ilk oturum 10.00-12.00, ikinci oturum ise 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Genel giriş sınavı objektif bir sınavdır (çoktan seçmeli). Her sorunun bir notu vardır ve test toplam 150 puan üzerinden gerçekleştirilir. Soru kağıdı yalnızca İngilizce-Telugu ve İngilizce-Urduca yazılacaktır. Sınav süresi 2 saattir.

Diğer önemli bilgiler için adaylar TS EdCET'in resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

Ayrıca Okuyun: RBSE 12. Sonucu 2024: %96,88 başarılı Sanat akışı, %97,73 Bilim ve %98,95 Ticaret, ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz

VIT'in ünlü öğretim üyeleri tarafından geliştirilen ve çalışan profesyoneller için rol model olarak ortaya çıkan MBA programıyla kariyerinizi geliştirin. Şimdi keşfedin!

Özel seçim ürünümüzde Hindistan'daki genel seçimlerin tüm hikayesini keşfedin! HT uygulaması aracılığıyla tüm içeriğe tamamen ücretsiz erişin. Şimdi İndirin!
Hindustan Times'tan yönetim kurulu sınavları, rekabetçi sınavlar ve sınav sonuçlarının yanı sıra en son eğitim haberlerini alın. Ayrıca İstihdam Haberlerinden en son iş güncellemelerini alın