CUET UG 2024 final cevap anahtarı yayınlandı, nta.ac.in adresinden nasıl indireceğiniz ve daha fazla ayrıntı burada | Rekabetçi sınavlar

25 Temmuz 2024 16:31 IST

CUET UG nihai çözüm anahtarı 2024, nta.ac.in adresinde yayınlandı. Aşağıdaki indirme adımlarını kontrol edin.

Ulusal Test Ajansı (NTA), Lisans Ortak Üniversite Giriş Sınavı veya CUET UG 2024'ün son cevap anahtarını bugün, 25 Temmuz'da yayınladı. Sınava katılan adaylar sınavı nta.ac.in adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler. CUET UG Sonuçları 2024, Canlı Güncellemeler

CUET UG 2024'ün son yanıtı nta.ac.in adresinde yayınlandı. İndirme adımlarını kontrol edin. (HT dosya görüntüsü)
CUET UG 2024: Son Cevap Anahtarı Nasıl İndirilir:

• NTA'nın resmi web sitesini nta.ac.in adresinden ziyaret edin.
  • Ana sayfada “CUET(UG)-2024 OMR Tabanlı Test için Son Cevap Anahtarları” ve “CUET(UG)-2024 CBT Tabanlı Test için Son Cevap Anahtarları” etiketli bağlantılara tıklayın.
  • Başvuru numarası ve doğum tarihi gibi erişim verilerinizi sağlanan alana girin ve giriş yapın.
  • CUET UG Son Cevap Anahtarını kontrol edin.
  • Bir çıktı indirin ve ileride kullanmak üzere saklayın.
Ayrıca Okuyun: CUET UG 2024 final cevap anahtarları nta.ac.in adresinde yayınlandı, doğrudan bağlantılar burada

Burada belirtmek gerekir ki CUET UG giriş sınavı 15, 16, 17, 18, 21, 22, 24 ve 29 Mayıs 2024 tarihlerinde hibrit formatta (bilgisayar tabanlı test ve kalem kağıt testi) yapılacaktır. yer.

CUET UG'nin geçici cevap anahtarı 7 Temmuz'da yayımlandı ve adayların itirazlarını sunmak için 9 Temmuz 2024'e kadar süreleri vardı.

Bu nedenle CUET sonucu nihai cevap anahtarlarına göre hazırlanacak ve duyurulacaktır. NTA daha önce “adayların sunduğu itirazların konunun uzmanlarından oluşan bir heyet tarafından inceleneceğini” belirtmişti. Adayın itirazının doğru bulunması halinde cevap anahtarı revize edilerek tüm adayların cevaplarında buna göre uygulanacaktır. Revize edilen son cevap anahtarına göre sonuç hazırlanacak ve duyurulacaktır. İtirazlarının kabul/reddi konusunda hiçbir adaya bilgi verilmeyecektir.”

NTA'nın CUET UG 2024 sonuçlarını yakında açıklaması bekleniyor.

Adayların en güncel bilgiler için resmi web sitesini ziyaret etmeye devam etmeleri tavsiye edilir.

Deniz

New member

CUET UG nihai çözüm anahtarı 2024, nta.ac.in adresinde yayınlandı. Aşağıdaki indirme adımlarını kontrol edin

Ulusal Test
Merhaba teknoloji severler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• CUET UG 2024 final cevap anahtarını nta.ac.in adresinden indirmek için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Sevval

New member

CUET UG nihai çözüm anahtarı 2024, nta.ac.in adresinde yayınlandı. Aşağıdaki indirme adımlarını kontrol edin

Ulusal Test
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SıfırEgo

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• CUET UG 2024 cevap anahtarına itiraz etmek için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Deniz' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir CUET UG 2024 final cevap
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Deniz, iyi ki değindin

Burak

New member

Ulusal Test
Selam güzel insanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SıfırEgo

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İtirazlar, geçerli itirazlar değerlendirildikten sonra nihai cevap anahtarının yayınlanmasına kadar kabul edilir. NTA'nın itirazlar üzerindeki kararı kesindir ve ek talepler kabul edilmez
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Sevval' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SıfırEgo Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir CUET UG 2024 cevap anahtarına itiraz etmek için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Sevval, iyi oldu

Toprak

Global Mod
Global Mod

Ulusal Test
Selam herkese iyi sohbetler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SıfırEgo

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla detay için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Burak' Alıntı:
Selam güzel insanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SıfırEgo Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İtirazlar, geçerli
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Burak, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Ekin

Global Mod
Global Mod

Ulusal Test
Selam yazılım camiası

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @SıfırEgo

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Sevval' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SıfırEgo Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir CUET UG 2024 cevap anahtarına itiraz etmek için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Sevval, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Berhan

Global Mod
Global Mod

Ulusal Test
Merhaba tartışmaya katılanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @SıfırEgo

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Toprak' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SıfırEgo Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla detay için aşağıdaki kaynaklar
Bu konuda daha açık konuşacağım @Toprak, ben tamamen farklı düşünüyorum

Vechiye

Global Mod
Global Mod

Ulusal Test
Selam üstatlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @SıfırEgo

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Buradaki genel enerji beni buna yönlendirdi

Berhan' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @SıfırEgo Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Bu
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Berhan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ekin' Alıntı:
Selam yazılım camiası Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @SıfırEgo Not olarak düşün, ben burada dursun istedim
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Ekin, daha somut örnek iyi giderdi

Toprak' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SıfırEgo Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha
Tam olarak aynı fikirde değilim @Toprak, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında