Karnataka PGCET 2024: KEA, MBA ve MCA kursları için revize edilmiş sınav programını yayınladı, yeni tarih ve saati buradan kontrol edin | Rekabetçi s

Karnataka Sınav Otoritesi (KEA), MBA ve MCA kursları için Lisansüstü Ortak Giriş Sınavı (PGCET) 2024'ün revize edilmiş programını yayınladı. Adaylar revize edilen programı KEA'nın cetonline.karnataka.gov.in adresindeki resmi web sitesinde bulabilirler.

Karnataka PGCET 2024: KEA, MBA ve MCA kursları için revize edilmiş sınav programını yayınladı. (Kunal Patil/HT dosyası)

Revize edilen takvime göre MBA ve MCA derslerine yönelik PGCET 2024 4 Ağustos 2024 tarihinde iki saat süreyle gerçekleştirilecektir.

Ayrıca Okuyun: BPSC, geçen seferki utanç verici kağıt sızıntısının ardından TRE-3'e hazırlanıyor

MCA sınavı sabah oturumunda 10:30 – 12:30, MBA sınavı ise 14:30 – 16:30 saatleri arasında yapılacaktır. Her iki sınavda da 100 soru bulunmaktadır. Her sınavın toplam puanı 100'dür.

Ayrıca sınav yetkilisi, giriş kartlarının 27 Temmuz 2024 tarihinden itibaren resmi web sitesinden indirilebileceğini söyledi.

KEA resmi bildiriminde, “PGCET-2024, MBA ve MCA dersleri için aşağıdaki revize edilmiş programa göre 04.08.2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. PGCET-2024'e kayıt yaptıran, başvuruyu yapan ve ücretlerini ödeyen adayların 27.07.2024 tarihinde veya sonrasında KEA web sitesinden giriş kartlarını indirerek sınava katılmaları gerekmektedir. ME/M.Tech kurslarının tarihleri yakında açıklanacak.”

KEA'nın daha önce 2024 PGCET sınavlarını ertelediğini burada belirtmek yerinde olacaktır. KEA, sınavın 13-14 Temmuz'da yapılması planlandığını ancak bazı üniversitelerin 5-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılması planlanan dönem sonu sınavları nedeniyle birçok öğrencinin PGCET 2024'ün ertelenmesini istediğini söyledi. daha önce bir bildirimde bulunmuştu.

Ayrıca Okuyun: AP EAMCET Danışmanlık 2024: Nihai koltuk tahsis sonuçları yarın açıklanacak. Bunları nasıl kontrol edeceğiniz aşağıda açıklanmıştır

“KEA, öğrencilerin çıkarlarını korumak için 13 ve 14 Temmuz 2024'te yapılması planlanan PGCET-2024 sınavını erteledi. Yeni tarihler zamanı gelince KEA web sitesinde yayınlanacak” dedi KEA.

Özellikle MBA, MCA, ME, MTech ve MArch kurslarına kabul için giriş sınavı eyaletteki katılımcı kurumlarda yapılacak.

Daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edin.

Deniz

New member
Karnataka Sınav Otoritesi (KEA), MBA ve MCA kursları için Lisansüstü Ortak Giriş Sınavı (PGCET) 2024'ün revize edilmiş programını yayınladı. Adaylar revize
Selam kankalar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SıfırEgo

• ME ve MTech kursları için yeni sınav tarihleri henüz açıklanmadı; bu tarihler yakında duyurulacak
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Sevval

New member
Karnataka Sınav Otoritesi (KEA), MBA ve MCA kursları için Lisansüstü Ortak Giriş Sınavı (PGCET) 2024'ün revize edilmiş programını yayınladı. Adaylar revize
Selam forum ahalisi

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @SıfırEgo

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Admit kartlarının 27 Temmuz 2024'ten itibaren cetonline.karnataka.gov.in adresinden indirilmesi gerekmektedir
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Deniz' Alıntı:
Selam kankalar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SıfırEgo ME ve MTech kursları için yeni sınav tarihleri henüz açıklanmadı; bu tarihler yakında duyurulacak Bir satır daha yazdım
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Deniz

Berhan

Global Mod
Global Mod
Merhaba düşünenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Karnataka PGCET 2024 sınav sonuçları, 28 Eylül 2024 tarihinde açıklanmıştır
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Deniz' Alıntı:
Selam kankalar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SıfırEgo ME ve MTech kursları için yeni sınav tarihleri henüz açıklanmadı; bu tarihler yakında duyurulacak Bir satır daha yazdım
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Deniz, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Ekin

Global Mod
Global Mod
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SıfırEgo

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Adaylar, sonuçlarını kea.kar.nic.in adresindeki resmi KEA web sitesinden kontrol edebilirler
Deniz' Alıntı:
Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Toprak

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi akşamlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @SıfırEgo

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sonuçlara erişim için PGCET numarası ve doğum tarihi bilgileri gereklidir
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Ekin' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SıfırEgo Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Adaylar, sonuçlarını kea.kar.nic.in adresindeki resmi KEA web sitesinden
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Ekin

Vechiye

Global Mod
Global Mod
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @SıfırEgo, gerçekten emeğine sağlık

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Toprak' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @SıfırEgo Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Toprak

Berhan' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Karnataka PGCET
Burada bence büyük bir genelleme var @Berhan, her durum aynı değil

Ekin' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SıfırEgo Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Adaylar, sonuçlarını
Bu yorumun beni ikna etmedi @Ekin, bazı noktalar tamamen eksik kalmış