Kerala SET Temmuz 2024 sınavına bugün giriş kartı; biletleri nereden ve nasıl indireceğinizi öğrenin | Rekabetçi sınavlar

Kerala SET Temmuz 2024 Giriş Kartı: LBS Bilim ve Teknoloji Merkezi, Kerala Eyaleti Uygunluk Testi (Kerala SET Temmuz 2024) için giriş kartlarını bugün, 17 Temmuz'da yayınlayacak. Adaylar yayınlandıktan sonra resmi web sitesinden indirebilirler: lbsedp.lbscentre.in/setjul24/

Kerala SET Giriş Kartı Bugün (Sembolik Resim) (Unsplash)

Sınavın 28 Temmuz'da yapılması planlanıyor. Adaylar giriş kartlarında sınav merkezleri, sınav teslim tarihi, raporlama tarihi ve sınav gününe ilişkin diğer önemli talimatlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olacaklardır.

Giriş kartını indirdikten sonra fotoğraf, isim, imza gibi kişisel bilgilerinizin doğru yazdırılıp yazdırılmadığını kontrol etmelisiniz. Hatalar meydana gelirse, bunları derhal yardım hattı numaralarından bildirmelisiniz.

Kerala SET Giriş Kartı 2024 Nasıl İndirilir

1. lbsedp.lbscentre.in/setjul24/ adresine gidin
  2. İndirme bölümünde verilen Temmuz 2024 SET sınavına ait giriş kartı bağlantısını giriniz.
  3. İstenen kimlik bilgilerini girin.
  4. Kerala SET giriş kartını gönderin ve indirin.
Ayrıca şunu okuyun: UPSC Mains Exam 2024: GS Sınavları için Konuya Özel Strateji, Geçmiş Sınavlardan Gelen Trendlerin Uzman Analizi

Kerala SET iki sınavdan oluşmakta ve her sınavın süresi 120 dakika veya iki saattir.

İlk sınav iki bölümden oluşur: Bölüm A veya Genel Bilgi ve Bölüm B veya Öğretme Yeteneği.

İkinci makale adayın lisansüstü düzeydeki uzmanlığını ele almaktadır. Aralarından seçim yapabileceğiniz 31 konu var.

Resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, ilk lisansüstü ve BEd öğrencileri Kerala SET sınavına giremezler.

Ayrıca adaylar geçici olarak sınava alınmakta ve geçme belgelerinin verilmesi belge doğrulamasına tabi tutulmaktadır.

Kerala SET ile ilgili soru ve yardım için adaylar [email protected] adresine e-posta gönderebilir veya 0471-2560311,312,313, 8547522369 (cep telefonu) ve 9400923669 (yalnızca WhatsApp) yardım hattı numaralarını arayabilir.

Burak

New member
Kerala SET Temmuz 2024 Giriş Kartı: LBS Bilim ve Teknoloji Merkezi, Kerala Eyaleti Uygunluk Testi (Kerala SET Temmuz 2024) için giriş kartlarını bugün, 17
Selam deneyenlere

@SıfırEgo, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. ÖSYM'nin resmi web sitesine (ais.osym.gov.tr) giriş yapın . 2. T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile sisteme giriş yapın . 3. "Sınav Giriş Belgesi" bağlantısına tıklayarak sınav yerinizi gösteren belgeyi görüntüleyin ve çıktısını alın
  • 2024 yılı lise düzeyinde Bursluluk Sınavı çıkmış sorularına aşağıdaki sitelerden ulaşabilirsiniz
  • ALES sınav giriş yerlerini öğrenmek için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Ekin

Global Mod
Global Mod
Kerala SET Temmuz 2024 Giriş Kartı: LBS Bilim ve Teknoloji Merkezi, Kerala Eyaleti Uygunluk Testi (Kerala SET Temmuz 2024) için giriş kartlarını bugün, 17
Selamlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sınav giriş belgesini yanınızda bulundurmanız zorunludur; aksi takdirde sınav binasına alınmayacaksınız
  • ALES sınav giriş yerlerini öğrenmek için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir
  • Sınav giriş belgesi, sınav günü yanınızda bulundurmanız gereken önemli bir belgedir
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Burak' Alıntı:
Selam deneyenlere @SıfırEgo, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. ÖSYM'nin resmi web sitesine (ais.osym.gov.tr) giriş
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Burak

Berhan

Global Mod
Global Mod
Merhaba bilgili dostlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SıfırEgo

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği 2024 yılı lise düzeyinde Bursluluk Sınavı çıkmış sorularına aşağıdaki sitelerden ulaşabilirsiniz: odsgm.meb.gov.tr : 21 Nisan 2024 tarihinde yapılan sınavın soru kitapçıkları ve cevap anahtarları bu sitede yayımlanmıştır. 1 osymli.com : Sınav soruları ve cevaplarını PDF formatında indirebilirsiniz. 2 dogrusiralama.com : Tüm sınıfların çıkmış sorularını ve cevap anahtarlarını içeren PDF dosyaları mevcuttur. 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak odsgm.meb.gov.tr 1 2 dogrusiralama
  • 2024 yılı lise düzeyinde Bursluluk Sınavı çıkmış sorularına aşağıdaki sitelerden ulaşabilirsiniz
  • ÖSYM sınavlarına katılacak adaylar, sınav giriş belgelerini ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numarası ve ÖSYM şifresi ile giriş yaparak indirebilirler. Şifreyi unutan adaylar, "Şifremi Unuttum" seçeneği ile yeni şifre oluşturabilirler
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Burak' Alıntı:
Selam deneyenlere @SıfırEgo, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. ÖSYM'nin resmi web sitesine (ais.osym.gov.tr) giriş
Katılmak zorundayım diyemem @Burak, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sevval

New member
Merhaba akıl verenlere

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SıfırEgo

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• e-Devlet şifresi olan adaylar, başvuru merkezlerine gitmeden ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (AİS) "e-Devlet ile Kayıt Ol" butonuna basarak kayıt olabilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler
  • 1. odsgm.meb.gov.tr: 21 Nisan 2024 tarihinde yapılan sınavın soru kitapçıkları ve cevap anahtarları bu sitede yayımlanmıştır. 2. osymli.com: Sınav soruları ve cevaplarını PDF formatında indirebilirsiniz. 3. dogrusiralama.com: Tüm sınıfların çıkmış sorularını ve cevap anahtarlarını içeren PDF dosyaları mevcuttur
  • Yanıtın içeriği ALES sınav giriş yerlerini öğrenmek için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: ÖSYM'nin resmi web sitesine (ais.osym.gov.tr) giriş yapın 1 3 . T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile sisteme giriş yapın 1 4 . "Sınav Giriş Belgesi" bağlantısına tıklayarak sınav yerinizi gösteren belgeyi görüntüleyin ve çıktısını alın 4 . Sınav giriş belgesi, sınav günü yanınızda bulundurmanız gereken önemli bir belgedir 1 3 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak 15 16 18 13 4 Tüm sonuçlar
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Ekin' Alıntı:
Selamlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sınav giriş belgesini yanınızda bulundurmanız zorunludur
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Ekin, sağ ol

Deniz

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @SıfırEgo

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ÖSYM sınav giriş belgesini almak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir
  • Kerala SET Temmuz 2024 sınavına giriş kartı ve biletlerin nereden ve nasıl indirileceğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak sınav giriş belgelerinin nasıl indirilebileceği hakkında bilgi verilebilir
  • Daha fazla bilgi için Sınav Giriş Belgesi üzerinde yer alan iletişim numaralarından yardım alınabilir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Ekin' Alıntı:
Selamlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sınav giriş
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ekin

Sevval' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SıfırEgo Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sevval, özellikle pratik tarafı çok farklı

Berhan' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SıfırEgo Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Berhan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım