Temmuz 2024 CAIIB giriş kartı iibf.org.in'de yayınlandı, indirme bağlantısı buradan | Rekabetçi sınavlar

06 Temmuz 2024 14:47 IST

CAIIB Temmuz 2024 giriş kartı yayınlandı. İndirme bağlantısını burada bulabilirsiniz.

Hindistan Bankacılık ve Finans Enstitüsü, 6 Temmuz 2024'te Temmuz 2024 için CAIIB giriş kartını yayınladı. Adaylar, JAIIB/DB&F SINAVI – Haziran-Temmuz 2024 giriş kartı bağlantısını IIBF'nin iibf.org.in adresindeki resmi web sitesinden kontrol edip indirebilirler.

Temmuz 2024 CAIIB giriş kartı iibf.org.in adresinde yayınlandı, indirme bağlantısını buradan indirin

Resmi internet sitesinde şu ifadeler yer alıyor: “8 ve 9 Haziran 2024 tarihlerinde Kerala'nın 9 merkezinde yapılması planlanan JAIIB/DB&F Haziran 2024 sınavı teknik nedenlerden dolayı 7 ve 13 Temmuz 2024 tarihlerine ertelenmiştir. Etkilenen merkezlerin listesi şu şekildedir: Ernakulam, Kottayam, Thiruvalla, Kannur, Kozhikode, Thiruvananthapuram, Kollam, Palakkad ve Thrissur.

Sınavın 7 ve 13 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılması planlanıyor. 8 Haziran'da yapılması planlanan Bireysel Bankacılık ve Varlık Yönetimi artık 7 Temmuz'da, 9 Haziran'da yapılması planlanan Hindistan Ekonomisi ve Hindistan Finansal Sistemi ise 13 Temmuz 2024'te gerçekleştirilecek.

CAIIB Temmuz 2024 Giriş Kartı: Nasıl İndirilir

Adaylar giriş kartını indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.

• iibf.org.in adresindeki IIBF resmi web sitesini ziyaret edin.
  • Ana sayfada bulunan “Temmuz 2024 CAIIB Giriş Kartı” bağlantısına tıklayın.
  • Oturum açma ayrıntılarını girin ve “Gönder”e tıklayın.
  • Giriş biletiniz ekranda görüntülenecektir.
  • Giriş kartını kontrol edin ve sayfayı indirin.
  • İleride başvurmak üzere bunun basılı bir kopyasını saklayın.
Adaylar daha fazla ayrıntı için IIBF resmi web sitesini kontrol edebilirler.

Simge

New member

CAIIB Temmuz 2024 giriş kartı yayınlandı. İndirme bağlantısını burada bulabilirsiniz

Hindistan Bankacılık ve Finans Enstitüsü
Merhaba teknoloji meraklıları

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Deniz

New member

CAIIB Temmuz 2024 giriş kartı yayınlandı. İndirme bağlantısını burada bulabilirsiniz

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Simge' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Simge, teşekkür ederim

Sevval

New member

Selam üstatlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @SıfırEgo

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Simge' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Simge, okurken kafamda oturdu

Berhan

Global Mod
Global Mod

Merhaba uzmanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Deniz' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Simge, teşekkür ederim
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Deniz, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Burak

New member

Merhaba buradakilere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Simge' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Simge, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ekin

Global Mod
Global Mod

Merhaba ustalar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @SıfırEgo

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Deniz' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Simge, teşekkür ederim
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Deniz

Toprak

Global Mod
Global Mod

Merhaba gençler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @SıfırEgo

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Sevval' Alıntı:
Selam üstatlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @SıfırEgo Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Simge, okurken kafamda oturdu
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Sevval, paylaşımın değerli

Vechiye

Global Mod
Global Mod

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SıfırEgo

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Simge' Alıntı:
Benim fikrim biraz farklı @Simge, yine de önemli bir noktaya değinmişsin