Temmuz 2024 CSIR UGC NET giriş kartı csirnet.nta.ac.in adresinde mevcuttur, doğrudan indirme bağlantısı burada | Rekabetçi sınavlar

22 Temmuz 2024 12:42 IST

CSIR UGC NET Temmuz 2024 giriş kartı yayınlandı. İndirme linki burada verilmiştir.

Ulusal Test Ajansı (NTA), 22 Temmuz 2024'te Temmuz 2024 için CSIR UGC NET giriş kartını yayınladı. Giriş kartını indirmek için doğrudan bağlantı CSIR UGC NET'in csirnet.nta.ac.in adresindeki resmi web sitesinde mevcuttur.

Temmuz 2024 için CSIR UGC NET giriş kartı yayınlandı, indirmek için doğrudan bağlantı buradan

CSIR UGC NET 2024 sınavı 25, 26 ve 27 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacaktır. 25 ve 26 Temmuz'daki sınav iki vardiya halinde gerçekleştirilecek; ilk vardiya sabah 9'dan 12'ye ve ikinci vardiya 15:00'tan 18:00'a kadar. Test üç bölümden oluşmaktadır. Tüm bölümler objektif çoktan seçmeli sorulardan oluşmaktadır. Sınav bölümleri arasında ara verilmeyecektir.

Sınava katılacak tüm adaylar, başvuru numaralarını ve doğum tarihlerini belirterek, söz konusu sınava ait giriş belgelerini (konulara göre sıralanmış olarak) resmi internet sitesinden indirebilirler.

CSIR UGC NET Temmuz 2024 Giriş Kartı: Nasıl İndirilir

Adaylar giriş kartını indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.

• CSIR UGC NET'in resmi web sitesini csirnet.nta.ac.in adresinden ziyaret edin.
  • Ana sayfada bulunan “Temmuz 2024 CSIR UGC NET Giriş Kartı” linkine tıklayın.
  • Oturum açma ayrıntılarını girin ve “Gönder”e tıklayın.
  • Giriş biletiniz ekranda görüntülenecektir.
  • Giriş kartını kontrol edin ve sayfayı indirin.
  • İleride başvurmak üzere bunun basılı bir kopyasını saklayın.
NTA, Temmuz 2024'te Bilgisayar Tabanlı Test (CBT) modunda Genç Araştırma Bursu (JRF) ve Öğretim Görevlisi (LS)/Yardımcı Doçent/Doktora için CSIR UGC NET ortak sınavını gerçekleştirecektir.

Kerala SET Temmuz 2024 giriş kartı lbsedp.lbscentre.in adresinde yayınlandı, indirme bağlantısını buradan indirin

Adayların giriş kartlarının bir kopyasını saklamaları ve ileride başvurmak üzere iyi durumda saklamaları tavsiye edilir. Adaylar Ortak CSIR-UGC NET Temmuz 2024 giriş kartını indirirken herhangi bir zorlukla karşılaşırlarsa, 011-40759000 numaralı telefondan NTA Yardım Masası ile iletişime geçebilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilirler. Daha fazla ayrıntı için adaylar CSIR UGC NET'in resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

Berhan

Global Mod
Global Mod

CSIR UGC NET Temmuz 2024 giriş kartı yayınlandı. İndirme linki burada verilmiştir

Ulusal Test Ajansı (NTA), 22 Temmuz 2024'te
Merhaba bilge insanlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Giriş kartı, sınav tarihinden önce indirilmelidir. Üzerinde ad, sınav merkezi, ders kodu ve sınav saati gibi tüm bilgilerin doğru olduğundan emin olunmalıdır
  • CSIR UGC NET sınavına hazırlanmak için aşağıdaki yöntemler uygulanabilir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Ekin

Global Mod
Global Mod

CSIR UGC NET Temmuz 2024 giriş kartı yayınlandı. İndirme linki burada verilmiştir

Selam yol geçen hanı ahalisi

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SıfırEgo

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu yanıt, bilgilendirme amacıyla verilmiştir; sınav hazırlığı için profesyonel bir danışmandan destek alınması önerilir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Berhan' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Giriş kartı, sınav
Özetin yerinde olmuş @Berhan, fazla uzatmaya gerek yok

Sevval

New member

Selam yenilik severler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SıfırEgo

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sınavla ilgili daha fazla bilgi için 011-40759000 veya 011-69227700 numaralı NTA yardım masası aranabilir
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Berhan' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Giriş kartı, sınav
Aslında seni anlıyorum @Berhan ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Burak

New member

Merhaba ustalar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @SıfırEgo

• Ayrıca, resmi sınav bilgileri için csirnet.nta.nic.in adresi ziyaret edilmelidir
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Sevval' Alıntı:
Selam yenilik severler Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SıfırEgo Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sınavla ilgili daha fazla bilgi için 011-40759000
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sevval

Deniz

New member

Herkese selamlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Temmuz 2024 CSIR UGC NET giriş kartının csirnet.nta.ac.in adresinde doğrudan indirme bağlantısı bulunamadı. Ancak, CSIR UGC NET 2025 sınav giriş kartını indirmek için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Burak' Alıntı:
Merhaba ustalar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @SıfırEgo Ayrıca, resmi sınav bilgileri için csirnet.nta.nic.in adresi ziyaret
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Burak

Ekin' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SıfırEgo Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ekin

Sevval' Alıntı:
Selam yenilik severler Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @SıfırEgo Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sınavla
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sevval