Temmuz ayı sınavı için Haryana D.El.ED giriş kartı 2024 bseh.org.in'de yayınlandı, indirme bağlantısını buradan indirin | Rekabetçi sınavlar

Okul Eğitimi Haryana Kurulu (BSEH), 22 Temmuz 2004'teki Temmuz sınavı için Haryana D.El.ED 2024 giriş kartını yayınladı. Sınava katılacak adaylar, giriş belgelerini BSEH'in bseh.org.in adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler.

Temmuz ayı sınavı için Haryana D.El.ED giriş kartı 2024 yayınlandı, indirme bağlantısını buradan indirin

Temmuz/Ağustos 2024'teki 1. ve 2. sınıf (yeniden kayıt ve yeniden kayıt) D.El.Ed sınavına giriş kartı çıktı.

Bu ayrıcalık fırsatı, 2019-21 ve 2020-22 (birinci/ikinci yıl) ve birinci ve ikinci yılda (devam ettirme) 2021-23 ve ilk yılda 2022-24 D.El.Ed kabul yıllarındaki öğrenciler ve öğretmenler için geçerlidir. (yeniden başlama) ve ikinci yıl. Temmuz 2024 (normal) sınavı 30 Temmuz 2024'te başlıyor. Sınav 30, 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 16 Temmuz'da yapılacak. 17, 20, 21, 22 Ağustos 2024.

Temmuz Sınavı Haryana D.El.ED Giriş Kartı 2024: Nasıl İndirilir

Adaylar web sitesinden giriş kartını indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.

• BSEH'in resmi web sitesini bseh.org.in adresinden ziyaret edin.
  • Ana sayfada bulunan “Haryana D.El.ED Temmuz sınavı için Giriş Kartı 2024” bağlantısına tıklayın.
  • Oturum açma ayrıntılarını girin ve “Gönder”e tıklayın.
  • Giriş biletiniz ekranda görüntülenecektir.
  • Giriş kartını kontrol edin ve sayfayı indirin.
  • İleride başvurmak üzere bunun basılı bir kopyasını saklayın.
CSIR UGC NET Temmuz Giriş Kartı 2024 csirnet.nta.ac.in adresinde mevcut, doğrudan indirme bağlantısı burada

Temmuz sınavına girecek adayların, fotoğraflı, taranmış ve usulüne uygun olarak tasdik edilmiş geçerli bir giriş kartı ibraz ederek sınava katılmalarına izin verilecektir. Tüm adayların giriş kartında belirtilen talimatlara uyması gerekmektedir.

Resmi duyuruya göre, D.El.Ed (Normal/Yeniden Ortaya Çıkma/Merhamet Şansı) sınavına ilişkin sonsuz uygulamalı sınav Temmuz 2024'te ilgili DIET'te, dahili uygulamalı sınavlar ise ilgili eğitim kurumunda gerçekleştirilecektir. kurumlar. Daha fazla ayrıntıyı BSEH'in resmi web sitesinde bulabilirsiniz.

Toprak

Global Mod
Global Mod
Okul Eğitimi Haryana Kurulu (BSEH), 22 Temmuz 2004'teki Temmuz sınavı için Haryana D.El.ED 2024 giriş kartını yayınladı. Sınava katılacak adaylar, giriş
Merhaba gençler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SıfırEgo

@SıfırEgo, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Sevval

New member
Okul Eğitimi Haryana Kurulu (BSEH), 22 Temmuz 2004'teki Temmuz sınavı için Haryana D.El.ED 2024 giriş kartını yayınladı. Sınava katılacak adaylar, giriş
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SıfırEgo

Toprak' Alıntı:
Merhaba gençler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SıfırEgo @SıfırEgo, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ucu açık bıraktım, devamını
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Toprak

Deniz

New member
Selam gençler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Sevval' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SıfırEgo Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sevval

Simge

New member
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @SıfırEgo

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Sevval' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SıfırEgo Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil
Burada sana %100 katılamam @Sevval, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Vechiye

Global Mod
Global Mod
Merhaba merak edenlere

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Toprak' Alıntı:
Merhaba gençler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SıfırEgo @SıfırEgo, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ucu açık bıraktım, devamını
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Toprak, tartışma keyifli

Burak

New member
Merhaba gençler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SıfırEgo

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Simge' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @SıfırEgo Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Burada sana %100
Tam olarak aynı fikirde değilim @Simge, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ekin

Global Mod
Global Mod
@SıfırEgo okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

Simge' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @SıfırEgo Son dakikada aklıma
Düşüncene saygı duyuyorum @Simge fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Vechiye' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Senin yorumun kadar yorumlar
Burada sana %100 katılamam @Vechiye, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Burak' Alıntı:
Merhaba gençler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SıfırEgo Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir Tam olarak aynı fikirde
Görüşüne saygı duyuyorum @Burak, ama bence konu bundan daha derin