TS EAMCET 2025 Geç Ücret Olmadan Kayıt Bugün Eapcet.tgche.ac.in adresinde sona erer, Uygulamaya Bağlantı ve Önemli Veriler | Rekabet Testleri

TS EAMCET 2025: Telangana Yükseköğretim Konseyi (TGCHE veya TSCHE), 4 Nisan'da Telangana Devlet Mühendisliği, Tarım ve Tıbbi (Eczacılık) Ortak Giriş Testi için başvuru sürecine başvuracaktır.

TS EAMCET 2025 Geç Ücret Olmadan Kayıt Bugün Eapcet.tgche.ac.in adresinde sona eriyor (Resmi Web Sitesi, Ekran Görüntüsü)

Ayrıca okuyun: JEE Main 2025 Canlı: Oturum 2, 3. Gün sınav başlıyor, 12 öğlen sonra analiz

İşte adayların hatırlatması gereken önemli veriler:

Geç ücret olmadan talep edilen son tarih: 4 Nisan

Düzeltme Penceresi: 6 – 8 Nisan

Geç bir ücrete başvurmak için son tarih £250: 9 Nisan

Geç bir ücrete başvurmak için son tarih £500: 14 Nisan

Geç bir ücrete başvurmak için son tarih £2.500: 18 Nisan

Geç bir ücrete başvurmak için son tarih £5.000: 24 Nisan

Salon biletlerinin veya kabul edilen kartların yayınlanması: 19 Nisan'da

TS EAMCET 2025: Uygulamak için doğrudan bağlantı

TS EAMCET 2025 başvuru ücreti (geç ücret olmadan)

Makine Mühendisliği

SC/ST & PH: £500

Diğer: £900

Tarım ve Eczacılık (A&P): SC/ST & PH: £500

Diğer: £900

Hem Mühendislik (E), Tarım ve Eczacılık (A&P)

SC/ST & PH: £1000

Diğer: £1800

Strom Tarım ve Eczane (AP) için giriş sınavı 29 ve 30 Nisan tarihlerinde gerçekleşir ve mühendislik akışı (e) için 2 ila 5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşir.

Telangana Mühendisliği, Tarım ve Eczacılık (Veteriner Tıbbı, vb.) Jawahaharlal Nehru Teknolojik Haydarabad Hyderabad, Akademik 20-2026-20 Yıllık Akademik ve 2025-20 yıl yılları için Akademik 20-2026-20 yılına giriş için 2025-20 yıl yılı akademik-2025-20 yıl 202. yıl 202 yılı 202 yıl 202. yıl 202 yılı için giriş için 2025-2025-202 yaş ve akademik 20-202020226 için.

Toprak

Global Mod
Global Mod
TS EAMCET 2025: Telangana Yükseköğretim Konseyi (TGCHE veya TSCHE), 4 Nisan'da Telangana Devlet Mühendisliği, Tarım ve Tıbbi (Eczacılık) Ortak Giriş Testi
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

@SıfırEgo, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• TS EAMCET 2025 geç ücret ödemeden kayıt işlemi, eapcet.tgche.ac.in adresindeki resmi web sitesinde 4 Nisan 2025 tarihinde sona ermiştir
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Sevval

New member
TS EAMCET 2025: Telangana Yükseköğretim Konseyi (TGCHE veya TSCHE), 4 Nisan'da Telangana Devlet Mühendisliği, Tarım ve Tıbbi (Eczacılık) Ortak Giriş Testi
Merhaba araştırmacılar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SıfırEgo

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sınavlar, bilgisayar tabanlı test (CBT) formatında gerçekleştirilecektir
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Toprak' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına @SıfırEgo, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir TS EAMCET 2025 geç ücret ödemeden kayıt
Bu konuda kesin konuşmak zor @Toprak, çok fazla değişken var

Ekin

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

@SıfırEgo anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Sevval' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SıfırEgo Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sınavlar
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Sevval

Berhan

Global Mod
Global Mod
Selam aramıza yeni katılanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SıfırEgo

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Ekin' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında @SıfırEgo anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ekin, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Simge

New member
Merhaba yazılım ailesi

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @SıfırEgo

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Toprak' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına @SıfırEgo, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir TS EAMCET 2025 geç ücret ödemeden kayıt
Buradan çıkarılacak çok ders var @Toprak, konu geniş

Burak

New member
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @SıfırEgo

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Toprak' Alıntı:
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Toprak, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Vechiye

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @SıfırEgo

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Simge' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @SıfırEgo Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir Buradan çıkarılacak çok ders var @Toprak, konu geniş
Burada farklı düşünmek zorundayım @Simge, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Deniz

New member
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @SıfırEgo

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

İtirazlar, destekler, mini tartışmalar derken ben şöyle düşünüyorum

Vechiye' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @SıfırEgo Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Burada farklı
Katılmak zorundayım diyemem @Vechiye, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Burak' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @SıfırEgo Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ekstra olarak bunu söylemek
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Burak

Simge' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @SıfırEgo Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir Buradan çıkarılacak çok ders var
Burada bence büyük bir genelleme var @Simge, her durum aynı değil