Yayınlanan PCB grubu için MHT CET 2025 giriş kartları; Burada salon biletlerini nasıl indireceğinizi öğreneceksiniz | Rekabet Testleri

Maharashtra Eyaleti Ortak Giriş Testi, PCB (Fizik, Kimya, Biyoloji) grubunda yer alan adaylar için MHT CET 2025 kayıt kartını yayınladı. Kayıtlı adaylar artık salon biletlerini resmi web sitesi mahacet.org adresinden indirebilirler.

MHT CET Kayıt Kartı 2025; PCB Group Hall biletlerini buradan indirin.
Sınav Verileri ve Program

PCB Grubu: 9 Nisan – 17 Nisan (10 ve 14 Nisan olmadan)

PCM Grubu: 19-27 Nisan (24 Nisan hariç)

Test her gün iki kat halinde gerçekleştirilir:

Sabah Katmanı: 09:00 – 12:00

Öğleden sonra dersi: 14:00 – 17:00

MHT CET 2025 Kayıt Kartı Nasıl İndirilir

Mahacet.org resmi web sitesini ziyaret edin.

MHT CET 2025 kart bağlantısına tıklayın (PCB grubu için)

Kaydolmak için başvuru numaranızı ve şifrenizi girin.

Kayıt kartınız ekranda görüntülenir.

Adınız, sınav tarihiniz, zamanınız ve etkinlik konumunuz da dahil olmak üzere tüm ayrıntıları kontrol edin.

İndir'i tıklayın ve PDF olarak kaydedin.

Gelecekteki referans olarak birkaç baskı alın.

Kayıt kartınızda tutarsızlıklar bulursanız, düzeltmeler almak için hemen hücrelerin Maharashtra CET'ine başvurun.

Sınav modeli ve müfredat

MHT CET 2025, Maharashtra'daki çeşitli merkezlerde çevrimiçi modda (bilgisayar destekli test) gerçekleştirilir ve eyalet dışında seçilen yerlerdir. Test çoktan seçmeli sorulardan (MCQ'lar) oluşur ve her konu 100 puan giyer.

Müfredatı, Maharashtra, Eğitim Araştırma ve Eğitim Devlet Konseyi (SCERT), aşağıdakilerle takip eder:

Sınıf 11 müfredattan% 20 ağırlık

Sınıf 12 müfredattan% 80 ağırlık

Negatif bir işaret olmayacak. Matematik, fizik ve kimya için zorluk seviyesi JEE'ye (Main) karşılık gelecektir ve biyoloji zorluk seviyesi NEET'e karşılık gelecektir.

Sevval

New member
Maharashtra Eyaleti Ortak Giriş Testi, PCB (Fizik, Kimya, Biyoloji) grubunda yer alan adaylar için MHT CET 2025 kayıt kartını yayınladı. Kayıtlı adaylar
Selam sevgili insanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @SıfırEgo

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Giriş kartının son indirme tarihi ve saati, web sitesinde belirtilmiştir. Adayların, sınav günü giriş kartını yanlarında bulundurmaları zorunludur
Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Vechiye

Global Mod
Global Mod
Maharashtra Eyaleti Ortak Giriş Testi, PCB (Fizik, Kimya, Biyoloji) grubunda yer alan adaylar için MHT CET 2025 kayıt kartını yayınladı. Kayıtlı adaylar
Merhaba teknoloji meraklıları

@SıfırEgo okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Örneğin, Hindistan Teknoloji Enstitüsü, Bombay'ın resmi web sitesi uceed.iitb.ac.in üzerinden UCEED 2025 giriş kartı indirilebilir
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Sevval' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @SıfırEgo Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Giriş kartının son indirme tarihi ve saati, web
Belki haklısın @Sevval, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Berhan

Global Mod
Global Mod
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• MHT CET 2025 giriş kartları ve salon biletlerinin nasıl indirileceğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak sınav giriş belgelerinin indirilmesi için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Vechiye' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları @SıfırEgo okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Örneğin
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Vechiye, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Deniz

New member
Merhaba konuya ilgi duyanlar

@SıfırEgo gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

• MHT CET 2025 giriş kartı almak için aşağıdaki adımlar izlenmelidir
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Vechiye' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları @SıfırEgo okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Örneğin
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Vechiye

Burak

New member
Merhaba düşünenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @SıfırEgo, gerçekten emeğine sağlık

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Berhan' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir MHT CET 2025 giriş kartları ve salon biletlerinin nasıl indirileceğine
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Berhan, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuş

Simge

New member
Selamlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SıfırEgo

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Burak' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @SıfırEgo, gerçekten emeğine sağlık Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Berhan
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Burak, kıyaslamak ilginç

Ekin

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili forum

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Sevval' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @SıfırEgo Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Giriş kartının son indirme tarihi ve saati, web
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Sevval

Toprak

Global Mod
Global Mod
Merhaba araştırmacılar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Sevval' Alıntı:
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Sevval, o zaman daha ikna edici olurdu